Search This Blog

mine! nuff

Monday, May 24, 2010

..::**alisha oh alisha**::..

salam manis wt semua..hehe,,manis la mlm2 ni..n3 kali ni psl anakku yg kusyg..nur alisha..ni nk tempek ckt pic dia dr dlm prt sampai la dh bsar..2/6 nnt..genap la 8 bln anakku ini..


yg ni gambar kt bwh ni...alisha dr umur 3 bln sampai 4-5bln la lbh krg..

ni pic dia mase umo 6 bln..aku bwk p sekolah..haa.xnk tdo sgt ari tu..kwn aku yg amek gambo ni..aku edit la ckt2..mata basah..nangis...hik3..


pic ni plk..mase kami p cameron highlands ari tu..alisha br nk msk 7 bln...dh ade dh n3 psl alisha p cameron ni..nnt check2 la kt trip 2 ch ye...
alaaahai..xleh nk upload lk yg dh ujung2 n3 ni..xpela..nnt ade mase..aku tempek la ye..pic latest alisha..kt dlm ni dh ade..yg pic kt n3 bbur nasi utk alisha..

ptg td..blk keje..nk amek dia kt umh pengasuh dia..aku kt tgga umh..alisha nmpk aku..mlt dia sbt..mmmaaa...mmmaa...byk kali la..ngn tgn kepak2 nk p dkt aku..first time dia sbt mama dlm bahasa dia..asyik sbt abah je..hik3...aku naik p kt dia..trs nk p dkt aku..hehe..ari ni excited nk bllk umh anakku ini..i luv u syg...

okla..nnt aku sambung lg len kali..mata dh ngntuk dh ni..c kcik ni dh tdo dh..aku sorang je yg celik lg maga ni..hik3..nite all...

alisha..mama saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayang alisha...mmmuah mmmuah

4 comments:

ezzyra said...

skrg ni dh x mulut 'n' dah...hehehe

ayunalisa said...

ada gk kdg2 mlt ;n;..byk hrf u dh..hik3

ezzyra said...

bgus2...

ayunalisa said...

tdo dh tuan punya bdn..