Search This Blog

mine! nuff

Monday, January 16, 2012

raikan kasih... :)

assalamualaikum..
nampaknya...siaran tertangguh sudah bermula..hehe..saya dah transfer beberapa gambar..so..enjin dah mula dipanaskan la ni...walaupun dah tertunda..takpela ye..untuk kenangan masa depan saya di hari tua..hik3..
bungkusan ni saya terima.. bonda call cakap ade surat kuning..ada bungkusan untuk saya..ish..seingat saya..mana ada oder barang guna address kat kampung..surat hutang kah?hik3..tapai..kata bonda..bungkusan..mmm..ape ye..ade gak terpikir dapat dari contest yang saya isi masa raya puasa ari tu..ish dh lama bebenor dah..kalau ikut..dah tak layak dah la..
panjang lebar cite nya.. sooo..ini la dia bendanya.... beli susu kat kakak..kumpul dan cantum gambar..alhamdulillah..ade jgk rezeki buat kakak... :) thanx to dumex dugro...


inila rupenya dari luar..plastik kat kotak nya dah koyak2 cikit..tak sabar nak tengok isi nya..walaupun dah tau ape benda..excited la.. hihi..


inilah dia... cawan dan piringnya..alaa..tomei2 nya... ade 3 biji cawan dan piring..mug la ni..sebab besar..hihi..

dari pandangan atas.. tu dia..ada bentuk love gitu...sonot..dapat gak la adiahnya walaupun tarikh last dia gtau 30.09.11.. :)

ini lak piring nya..kat belakang piring ade benda ini... eh..jari jemari yang tomei tu..bukan ade kat piring ye..ini model piring ni..hihi..adik..tak nyempat2..p nak amek.. :)

12 comments:

ezzyra said...

cemelnya mug...bertuah jgak ko ye..

EmbunRosaliza said...

comel je mug tu, murah rezeki alisha. Cukup la 3 beranak buat minum, damia pakai botol heheh

ayunalisa said...

hehe..brtuah la badan..hik3..alhamdulillah..ade jgk rejeki tu..

ayunalisa said...

alhamdulillah..sipe..sayang nk guna..tp gk nyo wt main jual ko damia n alisha..hihi

alla said...

ada kt umh bonda 1 kan ko tinggal.

ayunalisa said...

@ alla.. a a..saja bg kt bonda 1..

Adry@Daun said...

Ooo..masuk contest dpt hadiah drp Dugro ye.. Bestnya. Cantik gak tu.

MiZi said...

dalam satu set mesti ada banyak kan kak.. jadi.. nanti saya bagi alamat kak pos kat saya sebijik ek...

fieda said...

ye la..comey kole tu..

ayunalisa said...

en daun>> ala2 contest..sape cepat diadapat la..kumpul, cantum dan menang...ade luck..dpt gk mug tu..tomeii..

ayunalisa said...

nk pos kt mizi ye..meh2..nk pos kotak je..

ayunalisa said...

fieda >> mmg tomei..alhamdulillah..ade rezeki wt kakak..