Search This Blog

mine! nuff

Friday, April 13, 2012

KLCC kami datang.... :)

Assalamualaikum.. dan salam siaran..

asyik berhabuk je umah ni.. tuan umah dia rajin sangat..hihi.. lama dah tak update blog ni.. nak edit2 gambo bagai pon..kurang rajin... lps p kenduri kawen my bff.. kami ke klcc petang tu.. bwk along and angah skali.. naik lrt..nak bagi anak2 lak rasa.. aish..dah lain bebenor dah.. sekarang dah kena pakai token..dolu2..pakai tiket je.. jom layan picas ni.. damia ngamuk dah eh ni...

 okey..dah sampai... ape2...snap picas lah dulu..smntara tggu along beli tiket nak balik.. kot ramai nanti orang...

 asyik tengok ape alisha tu... cer teka?? hihi

 damia pon nak tengok gak ye.... tak nyempat2 nak amek picas...

 kakak tengok ape lak ni..??

view belakang... suria KLCC.. kolam ni ditutup wat sementara waktu..takleh la anak2 nak tgk air pancut kat situ...
 adik dah stat nak jalan dah tu... pakai kasut dulu dik...

 mmmuaahhh.. saaaaaayaaangggg adik...

 kakak dah tak sabar.. laaaariiiii..ehh..hunngggaaaa..hik3... adik dok kira petak2 kat bawah tu..

 sonot dapat main yuuuum,mmmm....


 adik dan kakak... alisha dan damia..buah hati mama dan abah..mama dan abah saaaayaaang both of u...


 main terowong2 duluuu....

 cakkkkk... aaaaa....

wif my beloved laling.. together forever.... luv u forever..  :)


 snap picas area taman air lak... nanti smula2 la puloks kita main air kat cni ye cyg....

 alisha.... tak pernah nak jalan..asyik berlari berkejaran aje.....

 kat belakang damia tu.. bangunan sekitar klcc.. traders hotel..ntah ape lg..lupe dh..hihi..

 damia wat latihan berjalan..asyik jalannnn je dia.. sonot lah tu..

 2 orang kt blkg tu..dr td dok usha2 damia... .. org arab ke ape ke..tak tau lah..hihi

 hye... ini lah anak diorang... nak kawan lah tu agaknya.. hihi..

dah say bye2 dh..damia ngn dat girl.. nk p dah kita..hihi..

last picas..baru ade mercu tanda kami kt KLCC.. asyik gambo kt playground je..hihi

11 comments:

HaSue said...

Wahh..bestnya jalan2 dgn family! comel si alisha n damia..mama dorg pun apa kurgnya..
mesti seronok n enjoy je kan.. :)

gmbr last tu mmg terbukti dah sampai klcc.hehe

ayunalisa said...

kak sue.. mmg besh jalan2 ni..sronok tgk ank hepi dpt jenjalan..
mama diorang lg shuke janjalan..hihi

Cheq Sue said...

perghhh...makan tahun jugak tak ke KLCC, last pegi tahun bila ye... mmm 2004 kot...

EmbunRosaliza said...

ska tgk alisha n mia tu, hepi je. mari la pula

MB said...

amboi kakak sayangnya kat adik dia..

ayunalisa said...

@cheqsue... itulah.. kena mlawat malaysia la pulak.. jom ke klcc!! hihi

ayunalisa said...

kak @rosaliza.. hepi sgt diorang leh jenjalan..wlu pd mulanya..xse...nk blk kg..hihi

ayunalisa said...

uits..udah tkr ke MB.. mmg syg ko adik dia kakak.. syg2 pn kena cubit gk adik tu

ezzyra said...

sonoknya diorg...hehe

ayunalisa said...

sonot dpt jenjalan..xpadan ngn kecik.. dah reti..hik3

MiZi said...

tunggu la pasni saya sampai la KLCC tu.... hah hah hah (gelak x puas hati.)

Percutian Solo Yang RARE