Search This Blog

mine! nuff

Monday, April 2, 2012

assalamualaikum dan salam siaran.. dah lama tak bersiaran secara langsung.. hari khamis baru2 ni..kami 1 famili bertolak ke KL dengan ada hala tuju.. nak ke kenduri kawen my best fren forever.. dan sambil menyelam...minum air..terima kasih buat kak rosa yang menaja tempat penginapan buat kami..thanx soooo much utk kak rosa n famili... we luv u...mmmuah... sepanjang kat sana..kami takde la ke mana2 sangat2 pun..lepaking kat playground all over kolumpo..hihi....

jom layan picas kami... da next day....on friday... all around taman tasik perdana... picas tak de di edit2 bagai..

adik ngn muka selambanya...

sama2 berjalan nak ke tasik sebelah sana...eh tasik ke?hihi..taman lain lk..

we are happy family... luv u all...

together2 wif anak buah..anak kak rosa...


berlatarbelakang pokok munge kalerful..tak ingat dah nama ape...

cheeesee...

suka tengok landskap kat sini..dolu2 datang..takde lagi beca ni...


suka sangat jalan pandang bawah.. berhati2 la tu agaknya... :)

cantiknya munge2 kat cni....sejuk mata memandang...landskap pun lawa..ada 3 pasangan perantin dok tengah amek picas area cni....



colorful orchids... canteekk...


say hi puteri.....mata pandang kat mana lah tu...


kakak dah kepenatan,.. berehat jap cini..susah tol nak bagi kerjasama nak amek picas kakak..

together-gether....

adik baru leh 'cakap' n nak main lepas minum air.. rupenya dahaga..ngamuk sakan dia...hihi..


6 comments:

EmbunRosaliza said...

Assalam ayu, mmg cantik view kat sini, byk bunga2an, akk selalu pg pun jrg sangat bawa kamera, len kali nak kena bawa kamera nih, cantik. sian dak mia kehausan, sampai tak ada mood nak senyum, marah je, rupanya dahaga. pas ni kita ronda2 kat bahagian dlm pulak, sini tak apa free je heheh, cuma takut tak larat je

ayunalisa said...

waalaikumussalam..
itu la..cantik sangat tgk munge2 yg kalerpul tu.. thanx ya sis..tjk kn jln n sama2 ronda2 kt tmn tsk perdana ini..len kali leh kita pusing2 lg.. xde byk masa ari tu..
xpe..kalau bab berjalan..larat sokmo..hihi

ezzyra said...

bestnya jenjalan...mia(gmbar frst) lilek2 je dok atas gelongsor 2..hehehe

alla said...

-adda siap berbaju sekolah lg..hehe
tu bukan muka selumber tu, tu muka takde perasaan..hehe
-mama bwk jln2 smp dhga dak kecik tu.. dh jadi kes dera dh tu smpai bebai kwn tu..hikhik
alisha seronok dpt main ngn sepupu sepapat..
-lawa la tmpt ni.. mcm mucim bunga..

ayunalisa said...

Ezy.. mmg lilek2 dlu dia..pastu yuuummm..soonoot dok main..hihi

ayunalisa said...

@alla.. sj wt xde prasaan tu..pastu sonot kemain dh..air dh bwk..dok dlm keta..hik3..
moh le ke kuale lumpur..leh tgk munge2..hik3