Search This Blog

mine! nuff

Sunday, March 25, 2012

cameron highlands again....

 assalam..dah lama tak update blog ni..kebizian ke...?tahap kerajinan tu banyak sangat..kami ke cameron hujung minggu baru2 ni..ari jumaat,,..pegi dan balik terus..kalau la tau kak rosa ke cameron gk esok nya..kami ke sana ari sabtu la..tau2..dah balik..hihi...jom layan gambo ni..berhujan dan kebasahan serta kesejukan main ujan d teh bharat tu...terketar2 dak kecik damia...

 sampai cni..damia tdo....mengantuk kepenatan la tuh...


 say cheeesee...walaupun xbape chat..sampai sana..trs sihat...tapi bila dh kena ujan..walaupun trs mandi..balik rumah..demam...
 ini..hujan sudahhh turun......lex2 dlu bwh pokok rendang ni..tp rupenya makin lebat dan basah gk..dan kami pon berlari dalam ujan...huhu
adik dan kakak dah tukar baju..mandi kat toilet bawah tu ngan air sejuk...terketar2 damia sejuk..hihi


peserta kecik 2 orang tak pandang kamera..dok tengok orang naik turun tangga tu....hihi

 ini sebelum hujan..damia masih tidur...

 tompang beerteduh dlu..amek gambo je kat cni..nak minum2 teh..aduyai..secawan 3.50...hik3


 dah pakaikan sweater kat damia...dah sejuk dah dia tu...hihi..nasib baik bawak gk..stokin je tarakk


4 comments:

ezzyra said...

bestnya g Cameron...siannya kt dak2 kecik 2...demam dah..

EmbunRosaliza said...

Assalam, tu la bila blk je rumah bdk2 ni bgtau ateh pun g cameron mama, tak sangka lak ayu nak cameron heheh kalo tak boleh jumpa kat sana. pas ni nak g lagi tah bila lagi heheheh.

kesian bdk tecik tu kena mandi ngan air sejuk tu, nak basuh tencing opun sejuk heheh. Amani balik mandi kat umah je, mmg musim hujan la kat atas tu, akk pg pun hujan juga, tapi redah juga, setengah tempat tu panas lit2 pulak huhu

Adry@Daun said...

Bila bby besar nti blh la bawak gi jln2 kat CH ni. Ch kalo tak hujan tu mmg tak sah la.
Jemput mkn kenduri kesyukuran pd 31 Mac ni..

alla said...

damia pakai sweater tapi kaki dok kne sejuk jgk..hehe