Search This Blog

mine! nuff

Tuesday, November 29, 2011

damia

assalamualaikum..
memang dah banyak sawang dah umah ayu ni..tuan nya bizi..tak tau la bizi pasal apa.. gambar belum transfer lagi.. itulah penyebab utama nya..hihi..malam ni...nak show gambar damia..lama dah sangat takde entri pasal anak2 ni..damia sekarang dah 9 bulan... next week kena p klinik..masuk 10 bulan dah la tu mggu depan..
damia dah boleh merangkak + mengengsot.. 2 in 1.. gigi nya pon dah banyak..hari tu lambat tumbuh..sekali tumbuh...banyak...sekarang gigi bawah ada 2 batang... gigi atas..taring dah nampak dah tu..gigi yang tengah pon dah mula menunjukkan diri gak... mama...abah..papa...dah pandai sebut dan buat bye2.. tak boleh nampak payung...excited!!

jom layan gambar damia..bukan yang latest pon..ni dh lama la ckt..masa gigi baru kua sebatang..
gambar pun tak edit langsung..hihi..abaikan 'kecantikan' rumahku ye..

adik cite ape ngan kakak tu..gelak-gelak aje....

mmm..comel tak..kadang2 suka sangat wat mulut moncong nya ni....


adik...adik... nak tengok mulut moncong.....hihi

adik 'rampuk' kereta kakak.. kakak titon..baru la adik boleh nak naik keta kakak ni....keta adik ada kat belakang tu..'jangok' molek adik..hihi..

adik dan mama... nak p mana la ni..hihi..

adik dan abah.. at pizza hut kbmall... by the way..pizza kat tanah merah dah buka dah..leh la sape2 nak belanja ye..hik3..

damia berbaju kurung... dah..ini last dah pakai baju kurung ni..tak muat kat lengan tu..hihi

5 comments:

ezzyra said...

dh bsar dh anak sdara ucu ni...comey je...nti boleh race ngn maisara n puteri la...hehe

EmbunRosaliza said...

ooo dah banyak gg mia, comelnya, jangoknya bedak pereh heheh, berapa kg dah dia

ayunalisa said...

ucu ezzyra ... uish..mmg dah besar pom..hihi..tggu ucu dukung lk..mau ke idak..dah cam orang dh...

ayunalisa said...

wassalam kak rosa :: a a,,manyak dh gg dia..nnt klu ade kesempatan leh la amek gambo gg.,hik3..
last timbang ms 8 bln ari tu...8.4kg.. yg 10 bln..xtau lg

MiZi said...

ish duk rasa besar ni si damia ni jadi doktor ni...