Search This Blog

mine! nuff

Friday, April 1, 2011

nape ek..tolong...

salam...nk mintak tolong skt..kpd sesape yg tau...aku dh wt..dh taip ape2 yg nk post kt entri blog aku ni dlm microsoft word 2007..tp bla ku copy n paste kt blog..bla nk publish..kua error cam gni,,

your HTML cannot be accepted.TAG is not allowed.META

pastu kt tpt kta taip2 tu..dia highlight script ni


sape2 yang tau..leh tolong explain x? pastu ade cara lain x?aku nk kmpul2 dlm 1 folder dlu..br nk post dlm blog..bkn ape..kdg2 n mmg slalu la tenet probs kt cni..

6 comments:

Kak Rosaliza said...

tak dapek den nak nolong ha.

heheeh akk pun tak reti lah bab2 gini,

Adry@Daun said...

As salam ayu,
Mslh ni rasanya blh selesai bila ayu nk paste doc ke n3 jika ayu klik 'Edit HTML' kat penjuru ats sblh knn page (tmpt yg dok tulis2 tu). Lps tu br paste apa yg dicopy.

ayunalisa said...

kak rosa>> excited td nk tau..hik3..xapo..kta coba cari solution..hehe

ayunalisa said...

en daun..tq...nnt nk try cra cmtu lk..

MiZi said...

try check kalau post tu ditaip dalam HTML atau COMPOSE pastu try check sebab Office word memang ada hidden script.. yang xda hidden scricpt cuma Notepad atau Wordpad saja.. kadang kalau dalam post dia xpakai xml mana tahu ada html yang ada digunakan tu ada dalam XML sebab XML cuma guna dalam layout design saja... kalau nak taip offline better guna Notepad atau copy dulu post dari Office 2007 masuk notepad.. mungkin tak dapat membantu sangat tapi nak gak bantu mana tahu menjadi

Entry Baru Mizi : Sakit Bukan Main

ayunalisa said...

mizi>> thanx mizi..nnt saya try cara mana yg da best..thanx ya