Search This Blog

mine! nuff

Tuesday, October 25, 2011

alisha n damia @ pizza hut...

assalamualaikum..
dah lama tertangguh siaran.. tuan agak bizi ckt..br balik dr kampung la katakan..pastu kerja sampai ke malam..tak sempat nak update blog..jengah2 je sekejap2..

tak mau bebel2 panjang..ini antara gambar2 yang sempat disnap masa kami ke kbmall bersama ngn adik2..off course 2 bradik kesayangan ni kami bawak..tak tinggal dah..mama nya tak larat nak nulis panjang2..layannn!!


sambil2 mnunggu makanan..snap2 picas dulu la...adik dok nengok ape la tu.....

pic ni sebelum ke kb..snap dlu gambar..tangah menunggu aunty siap...

orang lain makan benda lain..adik minum susu..lapar lah tu agaknya..adik makan garlic bread cikit..lama sangat n agak panas..nangis lah adik pastu..huhu
kakak dan aiskrim..makan nye idak mana pom...kipas tu yang menarik minat dia...

close up sikit gambo aiskrim ni..nyum2...

spagetthi kami hari itu,,meatball bolognise ngan aromatic thai kot...

a slice of pizza..yang iklan kat tv tu..ape ntah namanya lupe lak aku...

5 comments:

Adry@Daun said...

Hehe...Damia juga yg best.. Org mkn sdp2, dia rilek minum susu je..

ayunalisa said...

hihi..damia sntiasa relax2 aje d mana saje berada.. :)

EmbunRosaliza said...

Assalam ayu, tak baca lagi n3 ni..wah damia..lagi bam2 dari kakak, comel je cool je dia hehe, jauh tu santap pizza

ayunalisa said...

w'salam.. hehe..damia mmg makin bam2..suke mkn nasi dia..hihi..

a a..jauh g mkn pizza.. x lama lg ade pizza kt TM lk..dlm proses..

lina_pg said...

Untung bw Mia ni, santai n rilekkk jerr..Org lain mkn best2 suma, dia minum susu..cool