Search This Blog

mine! nuff

Thursday, October 20, 2011

sekitar sambutan hari lahir alisha

assalamualaikum..
terlambat follow up yang birthday alisha.. sebenarnya picture yang ni dulu..sambut birthday guna kek ni sebelum ngan kek ayu wat..gambar baru dapat transfer hari tu..then excited nak tunjuk kek coklat wat sendiri dari yang dibeli ni..thanx to my darling.. abah alisha eryna ni yang tempah kek dari gua musang ni bawak balik tm..nk celebrate ngan famili kt sana..

sebenarnya 2nd birthday alisha is on 2nd oct tapi sambut awal sikit sebab jatuh pada hari kami bekerja.. sambut malam..kami sampai umah pon dah dekat nak maghrib..selamat hari lahir buat alisha yang kedua..semoga anak mama dan abah ni sentiasa sihat, dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki,sentiasa dilindungi dan dirahmati olehNya dan membesar menjadi anak yang solehah..mama, abah, adik dan semua saaaaayang kakak (alisha) mmmmmmuah...

dah panjang lebar dah ni..jom tengok gambar2 sekitar majlis simple alisha ni..gambar xdapat nak transfer semua dan x brape nak memuaskan..tapi tetap post gk utk wt kenangan..


kek tiramisu mocha yang abah tempah untuk alisha.. sedaaappp..

tersalah eja nama la sikit..tapi tak pe.. kek sedapp..


dah tiup lilin dah ... kena pegang tu..takut p terkam kek lak...dari dalam kereta lagi dok mintak nak kek..tu yang pakai baju tido je besday girl..hihi..



damia, alisha dan iman..masing2 wat keje sendiri..hehe..kakak tak sabar nak makan kek dah tu..

** ada lagi beberapa keping gambar yang tak dapat ditransfer..huhu..kalau ada rezeki bolehlah diabadikan dalam ni...

10 comments:

fieda said...

hepi besday alisha..tak mao nakal2 tau..semoga sentiasa diberi kesihatan yg baik...dan menjadi anak yg taat kpd ibu bapa..

Adry@Daun said...

As salam ayu,
Ni entri edisi tertunda la ye.. Apapn hepi besday to alisha.. Tak mau tiok tiok dh lepas ni..hehe.. Kat uda pn takut..huhu..

ezzyra said...

hehe...bday girl pkai bju tdo je...hehe

lina_pg said...

salam,br nk komen spelling nm alisha..rupanya mama dia dh tulis siap2 typo error..
besday edisi terlewat nih

ayunalisa said...

fieda:: amiinn..thanx fieda..

ayunalisa said...

en daun :: a a..versi siaran tertunda.. tq2..hihi..xtiok doh kot pasni..tggu la alisha nk g tgk bby lk nnt.. :)

ayunalisa said...

ezzy:: mm..tu la.. xsbr nk mkn kek la tu tuan dia..tu yg pakai bj titon je tu

ayunalisa said...

kak lina :: hehe..tu la..tersilap eja..tu yg trs inform sslh eja tu..tkt ad ore komen :)

alla said...

cmne blh salah eja nama tu..hehe..
babah dia kot lupa nama anak..haha

ayunalisa said...

haha..yg xtau lah..org kdai ke..abah dia ke..org slalu eja gna 'Y'.. nama dia 'H'